В новините
 
02.05.2007 17:40   Новината е видяна 3854 пъти
В Слънчев бряг строят въпреки забраната

 

По строежите в Слънчев бряг и вчера кипеше усилен труд въпреки заповедта на община Несебър от 1 май в курорта да бъде прекратена всякаква строителна дейност.
"Още на входа се виждат 2-3 крана, а можете да си представите какво е вътре в комплекса", коментира пред журналисти председателката на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Елена Иванова.
От понеделник вечерта в Слънчев бряг вече охранява жандармерия. Устроени са няколко полицейски пропускателни пункта и през тях не трябва да се пропускат фадроми, багери и друга тежка строителна техника. Според Иванова обаче никой не се е постарал да изведе техниката, която е вътре от дните преди отварянето на КПП-тата. В разпореждането на общинските власти се позволяваше до 15 май да се извършват само довършителни работи. "На практика никой не е спрял да строи", каза г-жа Иванова.
Шефката на "Слънчев бряг" АД Малина Бакалова също потвърди, че на някои от строежите се е работило и вчера въпреки забраната. "Това са предимно обекти в западната част на комплекса, където даже няма и КПП", заяви тя.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |