В новините
 
05.05.2007 12:10   Новината е видяна 3461 пъти
Три пожара вилняха в Бургаско

 

Три пожара вилняха вчера и днес в Бургаско.

Първият е в Камено. В Трето РПУ Бургас е било получено съобщение за възникнал пожар в къща, намираща се на ул. «Републиканска» №15 в града, собственост на 55 годишен мъж от същия град. Огънят е потушен от двама огнеборци и един противопожарен автомобил. Установено е, че пожара е възникнал в една от стаите на къщата, като е обгоряло намиращо се в нея имущество. Причините за инцидента, както и нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Трето РПУ Бургас.

Пак в Трето РПУ Бургас е било получено съобщение за възникнал пожар в къща, намираща се на ул. «Лиляна Димитрова» №46 в с. Рудник, собственост на 52 годишна жена от кв. «Сарафово». Огънят е бил потушен около 03.30 ч. от четирима огнеборци с един противопожарен автомобил. Установено е, че е изгоряла част от покривната конструкция на сградата, както и част от имуществото намиращо се в нея. По данни на съседи къщата от години е била необитаема. Причините за пожара, както и нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Трето РПУ Бургас.

Снощи, малко преди полунощ пък е било получено съобщение в Пето РПУ Бургас. Огънят лумнал в горящ павилион за продажбана пакетирани вещи, намиращ се до РУМ «Велека» в к-с «Изгрев». Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Установено е, че при пожара е изгоряла напълно съхраняваната в павилиона стока - цигари, алкохол и захарни изделия. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Причините за инцидента, както и нанесените щети са в процес на изясняване. По случая работи Пето РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |