В новините
 
04.05.2007 23:00   Новината е видяна 3376 пъти
Камено с проект за надлез, финансиран с пари от еврофондовете

 

Общинската администрация в Камено е започнала да разработва проект за изграждането на надлез. Това съобщи днес на среща с депутата Соломон Паси кметът на общината Димитър Которов.
Целта е с проекта да се усвоят пари от еврофондовете по линия на изграждането на инфраструктурни обекти. Изграждането на нов надлез ще е на стойност 3 млн. лв., съобщи още Которов.
Според Паси, българските общини имат за усвояване 12 млрд. евро, като това може да стане именно чрез разработването на качествени проекти.
Надлезът  на входа на Камено не е ремонтиран от десетилетия. Той е пропукан и има реална опасност от инциденти. Преди седмицата жителите на общината протестираха срещу състоянието на пътната инфраструктура. През Камено минава и целия тежкотоварен поток от „Лукойл Нефтохим”, а досега държавата е извършвала само кърпежи на разбития околовръстен път.
Соломон Паси се ангажира да направи питане в Народното събрание във връзка с възможностите за изграждането на пътна връзка между Камено и магистрала Тракия. В момента, жителите на града не могат директно да се качат на магистралния път, въпреки че той минава съвсем близо до града.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |