В новините
 
07.05.2007 18:05   Новината е видяна 3740 пъти
Несебърските общинари се разходиха до Израел

 

Несебърският общински съвет продължава активно екскурзионната си програма, този път с разходка до Израел. Миналата седмица местните общинари групово посетиха еврейската страна, за да се запознаят с опита на техните колеги от столицата Тел Авив. Информация за това бе поместена в официалния сайт на община Несебър.
Преди няколко месеца съветниците, все така групово, летяха и до Япония. Разликата е, че тогава кмет на Несебър все още бе Николай Трифонов, който впоследствие изненадващо сдаде поста и бе прехвърлен на работа в консулството ни в Одеса. Трифонов не бе в топли отношения със съветниците и те не го взеха със себе си в Токио. Сега обаче делегацията в Израел е била водена лично от новата кметица Магдалена Мандулева, която е приближена на председателя на съвета Димитър Янков, лидер на мнозинството в местния парламент.
Според общинския сайт съветниците са били в Израел по покана на ръководството на община Бат Ям - едно от най-големите предградия на израелската столица. Там пише още, че програмата на пътуването е била уредена от "Димитър Янков - един от крупните хотелиери в българския туризъм, поддържащ бизнес отношения с израелски фирми в сферата на туризма". Освен в Тел Авив общинарите са ходили и до градовете Лида, Ейлат и Йерусалим.
Един от несебърските съветници - Красимир Косев, довери, че като командировъчни от бюджета на общината са били заделени по 1500 лв. на човек. Тъй като няколко съветници се отказали да ходят, местата им били заети от чиновници от кметството. Един от общинарите си занесъл на място дори таблата - осветил я, за да печели при бъдещи игри.
Пак така с общински пари бе платен и воаяжът до Япония. На специална сесия съветниците тогава си гласуваха 200 000 лева командировъчни. Тогава Янков обяви, че това посещение е важно, за да се запознаят колегите му с местното самоуправление в далечната страна.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |