В новините
 
09.05.2007 00:47   Новината е видяна 3212 пъти
За десети път “Произведено в България” отваря врати в Бургас

 

Националното търговско изложение “Произведено в България” гостува в Бургас от 11 до 18 май. За десети пореден път родни предприемачи посрещат български и чужди потребители пред спортна зала “Младост”. В изложението участват малки и средни предприятия от цяла България, предимно от областта на леката промишленост - конфекция и текстил, бельо и аксесоари, кожени изделия и обувки, спортни стоки, бижутерия и сувенири, парфюмерия и козметика, стоки за бита и хранителни изделия. Разнообразието и качеството на предлаганата продукция и приемливите цени на българските стоки прави мотото „Изберете българското!” още по-популярно.
Целта на организаторите е изложението да съдейства за повишаване на доверието в българските стоки и да се подобри междуфирменият бизнес климат. Чрез своето участие фирмите имат възможност да оптимизират технологичното време за реализация на продукцията, да разширят пазара си, да привлекат инвеститори за своя бизнес и да представят най-новите си продукти. Участието на фирмите води до повишаване на тяхната конкурентоспособност както на вътрешния, така и на външния пазар и до разширяване на стокооборота и износа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |