В новините
 
10.05.2007 18:33   Новината е видяна 4200 пъти
Намериха пистолет на 200 м. от мястото, където бе убит Димитир Янков

 

Полицейски служители намериха пистолет на около 200 метра от мястото, където снощи беше застрелян председателят на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков. Най-вероятно с това оръжие е било извършено убийството.
Янков бе застрелян в колата си на бургаската ул.”Гладстон” №90. Председателят на несебърския общински съвет е убит със седем куршума,съобщи съдебният лекар д-р Галя Милева. Смъртта е настъпила мигновенно от черепно-мозъчна травма, тъй като част от куршумите са били в главата.


От Областна дирекция на полицията в Бургас съобщиха, че работят по няколко версии.
Рано сутринта кметът на Несебър Магдалена Мандулева коментира, че е потресена от случилото се и допълни, че по нищо не е личало Янков да е бил застрашен. 
Явно инциденти като убийството на Димитър Янков станаха нещо нормално за нашата държава, коментира общинският съветник от Несебър Венелин Ташев. Според него зад убийството на Янков стоят икономически интереси.
Общинският съвет в Несебър проведе днес извънредно заседание, на което обсъди снощното убийство на председателя на съвета Димитър Янков. В декларация, адресирана до Президента, Председателя на НС и до Главния прокурор на Републиката, общинските съветници осъждат остро наглото покушение и настояват за възможно най-бързи действия на компетентните органи не само за установяване на извършителя на бруталното убийство, а и на неговите поръчители.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |