В новините
 
11.05.2007 20:38   Новината е видяна 3638 пъти
Книги за училището в Несебър от МСДС

 

Уникално шесттомно издание на съчиненията на великия руски философ Николай Бердяев дари на училищната библиотека на СОУ "Любен Каравелов" - Несебър младежката организация на МСДС. Книгите бяха връчени официално на директора на училището Тодорка Желязкова от кандидат-депутатът на СДС-Бургас Вълчо Чолаков и от председателя на МСДС Иван Андонов.
Дарението бе направено в навечерието на празника на учебното заведение и е част от националната кампания на младежите от СДС под надслов "Да подарим на малките големи книги".
Петима пълни отличници на училището пък получиха книги на известния български автор Юлиян Генов, с автограв за спомен от бургаския кандидат за евродепутат.
Председателят на МСДС Иван Андонов пожела на учениците да намерят най-прекия път към познанието.
" Искаме да ви мотивираме да четете повече, защото така ще бъдете подготвени по-добре за предизвикателствата в живота", каза на отличниците Вълчо Чолаков 
Директорът на училището благодари на дарителите за приноса им към развитието на просветителската институция и им пожела успех на предстоящите избори за ЕП.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |