В новините
 
17.05.2007 18:00   Новината е видяна 3196 пъти
Хероин за над 10 млн.лв. задържаха митничари на Лесово

 

При съвместна акция на Агенция “Митници” и ГДБОП, митническите инспектори в Лесово задържаха 127 пакета, съдържащи 106,569 кг хероин на стойност над 10 млн.лева, съобщиха от бургаската митница.
Хероинът е заловен днес сутринта при щателна митническа проверка на влизащ в страната от Турция автовоз с българска регистрация. Наркотикът е открит в резервните гуми на камиона. Хероинът е разпределен в 127 пакета, увити в кафяво тиксо. Проверката е извършена с помощта на митническо куче, което е дало положителна реакция при една от гумите на превозното средство.
В кабината на автовоза е открит и нелегално преминаващ границата български гражданин, чиято роля се уточнява. В лицето са намерени 6 200 евро в брой.
По цени за нуждите на съдопроизводството, стойността на заловената днес пратка е над 10 млн.лева. Съставен е акт за митническо нарушение на български гражданин, шофьор на автовоза. Случаят е предаден на компетентните органи.  

  
Това е второто по големина залавяне на хероин от началото на годината. На 11 март 2007 г. на Калотина в кабината на товарен камион с турска регистрация, пътуващ от Турция за Австрия, митническите инспектори откриха 158 пакета, укрити от трафикантите изключително професионално, съдържащи 163.402 кг хероин.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |