В новините
 
23.05.2007 00:06   Новината е видяна 3976 пъти
ГЕРБ срина митовете за червените крепости

 

ГЕРБ срина митовете за червените крепости и върна надеждата на десния избирател в Бургас. Това каза на пресконференция днес регионалният лидер на партията Димитър Николов. В Бургас хората на Бойко Борисов станаха първа политическа сила, следвани от Атака, БСП, НДСВ, СДС, ДПС и ДСБ.  Днес ръководената от него местна структура направи заявка за участие в местните избори през есента. Николов каза, че в ГЕРБ ще намерят място всички достойни и неопетнени хора.Той изрази задоволство от факта, че издигнатата от местната структура на партията Румяна Желева става евродепутат.
От бургаската организация са категорични, че вотът на избирателя на 20 май не е бил протестен, а вот по убеждение. Той припомни, че за партията са гласували предимно избирателите между 20 и 40 години, с висше и средно образование. Николов благодари на всички избиратели, симпатизантите и екипа на организацията за работата по време на кампанията. „Това, че сме победители не ни главозамайва. Призовавам и другите политически лидери да спрат с високомерието, защото това отвращава хората”, заяви още лидерът на ГЕРБ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |