В новините
 
30.05.2007 23:37   Новината е видяна 4507 пъти
От 1-ви юни започва Фестивалът на фестивалите в Несебър

 

За трета поредна година в Стария Несебър ще се проведе българският Фестивал на фестивалите “Месемврия”.  Програмата тази година включва театрални, оперни и балетни постановки, анимационни, документални и игрални български филми,изяви на музикални състави за класическа, популярна и фолклорна музика, най-успешните изложби през годината – живопис, графика, скулптура, срещи с водещи архитекти, които представят свои проекти спечелили конкурси, както и с изявени политически фигури и бизнес личности. Входът за всички фестивални прояви е безплатен. Те ще се състоят от 1 до 3 юни в конферентен център “Несебър”, Амфетеатъра и киносалона на читалище “Яна Лъскова” в стария град.  Зрителите ще могат да се насладят на изявите на участниците в шоу спектакъла “Звезди в Несебър”- Тони Димитрова, Стефан Диомов, оркестър “Горещ пясък” и Драгомир Драганов. Ще могат да наблюдават най-доброто от спектаклите на групата на Нешка Робева, евъргрийните на “Бийтълс” изпълнени от бенда на Вили Казасян, Наско от Б.Т.Р, Хилда, Любо от група “Те”, група “0 32”.
Мариус Куркински ще представи своя моноспектакъл “Сътресение” по мотиви на разкази на Николай Хайтов. Киноманите ще могат да видят филма на режисьора Невена Андонова “Маймуни през зимата”, удостоен с наградата на Националния филмов център.
В деня на откриването на фестивала е представянето на художествено-поетичната импресия на художника Румен Статков и поетесата Дешка Петрова в зала 3 на конферентен център “Несебър”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |