В новините
 
01.06.2007 19:27   Новината е видяна 5862 пъти
Несебър ще има небостъргач преди София и Бургас

 

Докато София и Бургас спорят къде ще се построи първия небостъргач в България ,Несебър ,както винаги, ще поднесе поредната изненада.
Сред рекордните сто точки от дневния ред на насрочената за 5 юни сесия на местния парламент, има и одобряване изменение на подробен устройствен план в местността "Боруна" край село Тънково,където ще се изгражда "високоетажна сграда",която иначе наричаме "небостъргач".
В славните години на соца,"Боруна" край иначе скромното несебърско село Тънково раждаше само хубаво грозде,но сега там ще се засее грандиозен ваканционно-жилищен комплекс,гвоздеят на който в буквалния смисъл ще бъде грандиозен небостъргач.
За добро или лошо, в нашата архитектурна терминология няма подобно наименование.По-скоро то е придобило гражданственост от високи сгради по света,достигащи до 200 метра,които порят небето.За подобни проекти се заговори напоследък и в европейска България-та нали трябва да гоним европейци,американци и азиатци ,взети заедно!
Идеята за мащабното строителство край село Тънково ,което всъщност е съвсем близо до Несебър и Слънчев бряг, е на несебърския предприемач Чавдар Александров.Проявявайки се като отличен бизнесмен,той е изкупил 250 декара земеделска земя,която вече е с променен статут и чака да бъде застроена.
Чавдар Александров,който вече трета година провежда добра рекламна кампания около своята личност,бизнес и намерения ,се прочу наскоро и с желанието да се включи в местната власт на община Несебър.Той бе един от инициаторите ,а след това -неформален лидер на учредената вече партия "ДЕЛА",която даде заявка за освежаване на управлението в Несебър.


Какво ще се случи с партията ,ще се види на местните избори,но заедно с тях Александров вероятно ще работи и по големия си бизнеспроект край село Тънково.Няма съмнение,че следващия вторник общинският съвет в Несебър ще даде зелена светлина на инвестиционните намерения на несебърския предприемач,който все повече се налага сред най-добрите бизнесмени в Бургаска област.nessebar-news.com/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |