В новините
 
11.06.2007 21:15   Новината е видяна 3716 пъти
Изгорялата балирана хартия е собственост на основния акционер на “Реко пак” Тони Муса

 

Балираната хартия, която изгоря при голям пожар в созополското село “Извор” е собственост на  основния акционер на фирма “Реко пак” Тони Муса, научи Бургас инфо.
700-те тона хартия е била складирана в земеделска кооперация “Надежда” в селото. По данни на Муса щетите от пожара възлизат на 100 000 лева.
Миналата седмица фирма “Реко пак” бе във фокуса на скандал, възникнал между община Бургас и ръководството на фирмата, чиято основна дейност е разделно събиране на отпадъците.
Спорът за боклука в морския град избухна  след като община Бургас поиска  Реко пак да премахне незаконно поставените си контейнери от улиците на града. Тогава зам.кметът Венелин Тодоров обяви, че Общината няма сключен договор с тази фирма и не е определяла места за разполагане на съдове за разделно събиране на отпадъци и опаковки.
Обвиненията, че “Реко пак” работи незаконно са безпочвени и в противоречие с разпоредбите на действащите нормативни актове в тази област”, коментираха от фирмата. От там заявиха, че ще защитават правата си по съдебен път.
Все още няма официална версия за пожара в село Извор.
Служители на РПУ Созопол изясняват причините за възникването на огъня.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |