В новините
 
11.06.2007 22:58   Новината е видяна 4881 пъти
Илчо Дуганов да бъде свален от поста зам.областен управител, искат от НДСВ Бургас

 

Областните и общински ръководства на НДСВ в областта настояват  Илчо Дуганов да бъде изключен от редиците на партията и да бъде освободен от поста зам.областен управител.
”Като шеф на Дирекция Национална координация, Дуганов отговаря пряко за организацията и провеждането на извънредния конгрес на НДСВ.
Работна група установи, че са допуснати редица процедурни нарушения при организацията и воденето на конгреса”, се казва в декларация на общинските и областният координатор на жълтите Стоян Стоянов, изпратена до лидера на партията Симеон Сакскобургготски.
В него съпартийците на Дуганов го обвиняват в кардуване и смятат, че той работи за дестабилизиране на структурите на партията в областта.
Декларацията е подписана от областния координатор на НДСВ, както и от всички 12 общински координатори, без общинският координатор на Айтос Румяна Денева, която не е поканена да подпише документа, поради факта, че е избрана в новия Политически съвет на партията по време на конгреса.
Още на 5 юни жълти депутати поискаха изключване от партията на Дуганов заради участието му в сценарий, по който е бил организиран конгресът на НДСВ.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |