В новините
 
12.06.2007 18:02   Новината е видяна 4533 пъти
Подкрепете Burgasinfo.com за web медия на годината

 

Бургас инфо е с най- много номинации за уеб медия на годината във временното класиране на станалия традиционен бургаски журналистически конкурс  „Златния мамул”.  

Тази година нова система оценява най- добрите в журналистическата гилдия. Читателите на Бургас инфо – www.burgasinfo.com  могат да дадат своя вот за медията в интернет на адрес www.bgmedia.bg.

Пак там, читателите, зрителите и слушателите на бургаските медии могат да гласуват за кореспондент, вестник, радио и телевизия на годината.

Официалната церемония по връчването на мамулите е обявена за 24 юни – неделя, от 18,30 ч. в бургаската опера. Екипите на всяка медия ще очакват там и агитките си, с които да се срещнат. В антрактите между номинациите на сцената ще се изявяват и звезди от родния шоу- бизнес Ева и Гого, фамилия Тоника, Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Лео от Биг брадър и др. Входът в операта е свободен и достъп ще имат всички граждани.

На церемонията ще има и специални гости – медийния експерт Георги Лозанов, Дим Дуков,  Нери Терзиева, Маргарита Михнева, Екатерина Евро и др.

Празненствата „Златен мамул” започват от този понеделник в 20 ч. с модно ревю, в което като манекенки ще се изявяват самите журналисти. Събитието ще е в залата на танцова школа Михов срещу КАТ. 

Режисурата на двата дни от церемонията Златния мамул е дело на Стефан Бобойчев.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |