В новините
 
13.06.2007 19:21   Новината е видяна 3681 пъти
БСП се изплаши от новите лица в политиката

 

БСП Бургас се изплаши от новите лица в политиката. Това се казва в обръщение до медиите на председателя на партия ДЕЛА Атанас Терзиев.

На свой пленум представителите на „столетницата” излязоха с декларация за недопускане на новосформираните политически партии да участват в местните избори наесен преди да са се явили на избори за парламент.

Парадоксалното предложение показва паническия страх на управляващите от наказателния вот на избирателите срещу тях и от новите партии, които са носители на общественото недоволство,смятат от несебърската партия.

Според тях идеята на БСП Бургас е опит социалистите да оправдаят катастрофалната си загуба на последните избори, когато избирателите ясно показаха разочарованието си.
От ДЕЛА обявиха, че подкрепят въвеждането на принципа на уседналост за местните избори, както и на 4%-на бариера за вота наесен.

Ако БСП Бургас успее да прокара абсурдното си предложение в закона за местните избори, това ще означава, че ще бъде ограничено правото на българското общество да упражни своя граждански вот на изборите наесен.  

“Стига страх, г-да социалисти ! Загубата ви е резултат от вашето управление, а не от нас, новите партии”, се казва още в обръщението.

От ДЕЛА припомнят на БСП, че годината е 2007 – ма и че времето на тоталитарния стил на управление отдавна остана историята.

Няма професия „управляващ”, няма абонирани за властта и избирателите ясно ще го покажат на предстоящите местни избори с вота си.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |