В новините
 
21.06.2007 01:21   Новината е видяна 3547 пъти
Застой в продажбата на имоти по Черноморието

 

Апартаментите в курортите около Бургас не са се повишавали тази година и остават на нивата си от миналото лято - 1000 евро на кв.м. При някои от имотите дори се наблюдава известно намаляване на цената.
Около 800 евро за кв.м. се иска и при къщите и вилите, съобщава news.bg.
В Елените, Дюни и Слънчев бряг в момента се предлагат предимно апартаменти в завършени сгради, като имотите в новопостроени или довършващи се комплекси са най-скъпи.
Но и при двата случая таванът на продажбите е 1000 евро на кв.м.
Цените при къщите и вилите са средно около 800 евро за кв.м., но за разлика от апартаментите, предлагането не е така голямо. Извън курортните комплекси цените на имотите падат драстично, като дори могат да се намерят имоти за по 200 евро на кв.м.
В последно време се наблюдава известно намаляване на броя на подадените оферти и намаляване на броя на предлаганите за продажба имоти. Непродадени остават много от многостайните и големите апартаменти, което означава, че може да се очаква цената да бъде сериозно коментирана или да се понижи като цяло на пазара.
Според прогнози на експерти от бранша тенденцията за малко на брой осъществени продажби ще се запази и тази година. Анализът показва отдръпване на купувачите, което се дължи на презастрояване, струпване на много строежи на малка територия, липса на вода и пречиствателни станции.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |