В новините
 
21.06.2007 18:44   Новината е видяна 3293 пъти
Димитър Николов: След три мандата на БСП, в Бургас е дошло време за промяна

 

Десните сили и тези, които са в центъра на политическото пространство, трябва да застанат зад единна кандидатура за местните избори в Бургас.
Това каза Димитър Николов, лидер на ГЕРБ- Бургас, в предаването “Тази сутрин” по БТВ. Той допълни, че Бургас се управлява три мандата от БСП и е крайно време да има промяна в живота на града и решаването на проблемите в града. Според Николов проблемите на Бургас не са решени и големият сблъсък в града ще бъде между БСП, от една страна и десните сили, заедно с ГЕРБ, от друга.
Лидерът на ГЕРБ в Бургас подчерта, че инфраструктурата в града е в окаяно състояние, заедно с детските градини, някои от които се намират в бараки и е крайно време тези проблеми да бъдат решени.

Димитър Николов допълни, че тези избори са важни за хората и ГЕРБ се готви да убедят жителите на града в проекта ГЕРБ. Убеден съм, че ще има обединение на десните партии в Бургас на местните избори, бе категоричен Николов. ГЕРБ трябва да застава и подкрепя успешни хора, които да реализират успешни модели на управление, категоричен бе Николов.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |