В новините
 
24.06.2007 13:01   Новината е видяна 4581 пъти
Бургазлия пострада при срутване на цирк

Гръмотевична буря се изви около 22.30 часа снощи в Бургас. Първоначално бурята започна с град, който по-късно премина в силен дъжд и вятър на пориви. Заради бурята се е срутил гостуващият в Бургас цирк "Монте Карло 2".
Изпратени са били екипи на “Гражданска защита”, за да освободят улиците от дърветата и падналите клони. Един автомобил се е запалил. На мястото е била изпратена кола на аварийна и противопожарна безопасност.
27-годишният Антон Атанасов от Бургас е пострадал при срутването на цирка.
Младият мъж е леко ранен.
По време на бурята в цирка е имало вечерно представление, на което са присъствали близо 600 души, съобщиха от пресцентъра на ОДП Бургас. Животните, които са участвали в цирковите номера, са били по клетките, тъй като представлението е било към края си, допълниха от полицията в Бургас. Няма наводнени райони и квартали без ток, заяви началникът на "Гражданска защита” в Бургас инж. Йордан Лозев. Има десет сигнала за паднали дървета в различни райони на града. Два екипа от "Гражданска защита " са работили по разчистването на улиците. Там са постъпили два сигнала за паднали дървета в Созопол и бургаското село Банево.
"Изпращаме и трети екип да изрязва падналите дървета", заяви за Агенция "Фокус" началникът на "Гражданска защита” в Бургас. Екипи от противопожарна и аварийна безопасност също са помагали за нормализиране на обстановката в града.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |