В новините
 
24.06.2007 13:17   Новината е видяна 4501 пъти
Полицай стреля по шофьор без книжка в Несебър

 

 

25 годишен неправоспособен водач е бил прострелян от полицай в Несебър, след няколкоминутна гонка из улиците на морския град.

На 24.06.т.г. в 01.20 ч. в непосредствено близост до кръстовището на улиците «Св.Св.Кирил и Методий» и «Отец Паисий» в Несебър, полицейски автопатрул установява, че по ул. «отец Паисий» се движи л.а. «ВАЗ 2109», със софийска регистрация, със загасени фарове, нарушавайки правилата за движение. Единият от полицаите е подал сигнал със стоп палка, но водача на лекия авотмобил се е насочил срещу него и рязко е  подал газ. Служителят на реда е извадил служебния си пистолет и е произвел изстрел в областта на предно ляво странично стъкло на л.а. «ВАЗ». Въпреки изстреля водача на автомобила продължил движението си, като последователно катастрофирал в шест паркирани по протежение на улицата коли, насочвайки се към кръстовище между улиците «Струма» и «Хан Крум». Непосредствено преди кръстовището обаче е принудително спрян от друг полицейски автопатрул, като след спирането е установено, че во дач на л.а. «ВАЗ» е 25 год. М.М. от с. Пресека, обл. Кърджали. Същият е получил в следствие на произведения изстрел повърхностно нараняване на лявата предмишница, прегледан и освободен от болницата за домашно лечение. М.М. е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е отчел 1,29 промила. Водачът е отказъл да даде кръв за анализ. Същият е неправоспособен шофьор. Задържан е със заповед за едно денонощие в РПУ Несебър. Работата по случая продължава.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |