В новините
 
25.06.2007 15:48   Новината е видяна 4659 пъти
Бургас инфо грабна Златния Мамул

 

Информационен сайт BURGASINFO.COM спечели Златен мамул в категория “Уеб Медия” на деветата церемония по връчване на годишните медийни награди, която се състоя снощи в бургаската опера. Концертът откри областния управител Любомир Пантелеев. Електронните и печатни медии се съревноваваха в 14 категории. Приз “Златен мамул” грабнаха телевизиите “СКАТ” и TV “MIX” , вестниците “Черноморски Фар”, и “Морски Труд”, спортният журналист Велизар Маджаров и фоторепортерът Елена Фотева от вестник “24 часа - местен”, пресаташето на бургаската полиция Цветелина Рандева, радиата “Дарик” и “Мая”, списание “Вирджиния” и предаването “РЕВЮ”,външна продукция на “Свободен бряг”. Кметът на Царево Петко Арнаудов получи грамота за личен принос за популяризиране на общината си. Специални гости на вечерта бяха Мартин Карбовски, Тончо Токмакчиев, Любен Дилов – син, Димитър Николов, Атанас Терзиев и др. Водещите на шоуто, актьорите Красимир Кацаров и Стоян Памуков забавляваха журналистическата гилдия на Бургас. А за настроението на публиката се погрижиха Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Фамилия Тоника, Лео от Big Brother 2 и няколко млади бургаски таланти. След церемонията купонът продължи в клуб ALIBI , където домакинът Жоро Манев, който бе и основен спонсор на събитието, лично посрещаше гостите си.

Режисьорът Стефан Бобойчев за “Златния мамул”:

 При всяка класация както и по време на избори винаги има недоволни. Ако няма ,значи всичко е   нагласено. Ние правим тези награди вече за девети път  и добре познаваме медиите и медийния пазар в Бургас. Да, тази година имаше известно напрежение относно новия начин за гласуване в интернет, именно защото в класацията можеха да участват и обикновенните хора ,а резултатите бяха видими за всички. Също така ,както и през предни години имаше и  натиск от страна на определени служители в електронни медии  да повлияят на крайните резултати в класирането по изключително нечестен и недостоен  начин.Кои са техните имена  нямаме намерение да правим публично достояние . Естествено техните опити да манипулират резултатите се провалиха . Когато загубиш едно състезание трябва  с достойнство да приемеш поражението. Ако в Бургас бъде направено независимо проучване обобщаващо рейтинга на местните медиите и тяхното място на пазара,резултатите ще бъдат трагични именно за тези които сега се правят на засегнати и сърдити. Не смятам ,че наградите са политизирани.И не виждам нищо лошо в това ,че представителите на бизнеса и политиката участват в церемонията „Златен мамул”. Тези награди не са собственост на медиите и не са адресирани към тях ,а към техните потребители  рекламодатели и обикновенните граждани на Бургас. Смятам ,че е крайно извратено самите бургаски медии  да определят кой е най-добър в професията а и критериите за това са вече доста размити. Всички идеии за  централни комитети,съвет на старейшините и други ми  напомнят за вече отдавна отминалото тоталитарно време на комунизма . Целта на наградите ‘Златен мамул” е да  легитимира и  рекламира  бургаските медии. Тази класация беше последната в която участват само регионалните медии.Догодина в нея са заявили участие и националните .
В крайна сметка  конкуренцията развива и  ражда качествен продукт .Похвално е ,че много от  местните печатни и електронни издания устояват на  софийската медийна  инвазия на бургаския пазар.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |