В новините
 
28.06.2007 18:50   Новината е видяна 3339 пъти
Минимално завишени концентрации на серни и азотни оксиди от пожара в Бургас

 

Минимално завишени концентрации на серни и азотни оксиди показват резултатите от измерването на замърсяването на въздуха, по време на пожара в склада на ”Гранити”. Това показва анализът на първата проба, взета от Регионалната лаборатория по искане на РИОСВ. Не са отчетени превишения в стойностите на сероводород и фенол, уточниха от инспекцията.
Извършени са две пробонабирания от 17 до 18 часа и от 18 до 19 часа в района на езеро Вая, по вятъра в посока централна градска част. Анализът на втората проба показва чувствително намаляване на стойностите на измерваните замърсители под пределно допустимите концентрации. В сравнение с първата проба е констатирано  леко завишение на стойността на фенола, но в границите на допустимото.
Автоматичните измервателни станции в Меден Рудник и кв. Долно Езерово не са регистрирали превишения на концентрациите на замърсители на атмосферния въздух. Според експерти, причината е благоприятната посока на вятъра.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |