В новините
 
03.07.2007 20:01   Новината е видяна 3466 пъти
ДЕЛА с подписка против решение на правителството

 

Подписка с искане пристанището в Несебър да стане общинско инициира партия Дела. Тя стартира в понеделник /9 юли/ пред пощите в стария и новия град и е по повод несправедливото решение на правителството, портът да остане държавна собственост.              

„Ще разчитаме на буйния нрав на местните жители да отстояват интересите и да изразяват волята си срещу всяка неправда”, заяви председателят на „Дела” Атанас Терзиев.    

От организацията са подготвили и протестна декларация, която ще бъде изпратена до премиера, кмета на община Несебър и министерството на транспорта и съобщенията. В нея „Дела” изразява недоумението си, защо няма адекватна реакция от страна на общинската администрация .
“Несебър бе лишен от правото да управлява и развива пристанището си, Незнайно защо в последния момент правителството реши то да остане държавна собственост и изпепели надеждите на Общината да се разпорежда с него”, пише в декларацията.

 „Факт е, че идеята за промяна на статута на малките пристанища бе инициирана от бившето кметско ръководство на Община Несебър. Заслугата пристанищата в Поморие , Царево и Ахтопол да станат общинска собственост е отчасти на Несебър. Самите ние обаче увиснахме в известното държавно безхаберие и незнайно бъдеще”, се казва още в декларацията.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |