В новините
 
04.07.2007 16:53   Новината е видяна 4429 пъти
Георги Манев: пост и молитви на 7.07.2007 г.

 

Денят 7.07.2007 година да бъде определен за пост и молитва, предлага лидерът на политическа партия Средна европейска класа Георги Манев.
”Седем е Божието число на пълнотата и на този ден се свързват три седмици – седмия ден, от седмия месец на седмата година в 21 век”, казва в обръщение до медиите Манев. Той призовава на този ден всеки българин, който желае и ако това не е проблем за здравето му, да посвети този ден на пост само на вода и се отдаде на духовни размисли.
”Нека преосмислим ценностите на християнската вяра, мястото й в съвременния ни живот. Нека се помолим за Божията чудотворна намеса в обществото, да се помолим за предпазване от всякакви бедствия и за духовно пробуждане и просперитет на нацията ни, за благополучието на нас, нашите семейства и близки ни”, призовава Манев.
Той смята, че през годините, в тази псевдодемокрация, никой не ни е научил как да се държим в обществото, как да вярваме и се обединяваме около християнските ценности. Затова имат вина както държавните институции, лидерите в обществото, така и самите ние. Ако очакваме някой да дойде да подобри материалното ни състояние, както и духовния ни мир, то ние отново ще влезем в това противоборство, на което сме свидетели цели 50 години. Затова нека в самите нас променим частица от отношенията си към хората, отношението към себе си, и към бога като се опитаме да се върнем към корените на християнската вяра. 


Нека на този ден всеки един от нас поне веднъж каже молитвата Отче наш:

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин

 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |