В новините
 
05.07.2007 18:45   Новината е видяна 4750 пъти
26 сватби в Бургас на 07.07.07

 

Астроложката Алена: Денят не е подходящ за сключване на граждански брак

26 двойки ще сключат граждански брак на 07.07.07г., сочи справка на Бюрото за обредни услуги в Бургас. Това е своеобразен рекорд като се има предвид, че на ден се разписват по 10 двойки, коментираха от Ритуалната зала. Сред младоженците, които ще се врекат във вярност на 7 юли са и две двойки от чужбина.
Датата 7 юли се оказва желана поради натрупването на многото седмици. Това е божественото число, което обединява в себе си Светата троица и телесното "четири".
Седем е магическо число, в него са закодирани сила, мъдрост и големи успехи.
Известната българска астроложка Алена обаче пояснява, че денят е напълно неподходящ за сключване на брак.
07.07.2007 година е Ден на Сатурн. Ден на мъртвите. Ден, гарантиращ проблеми в брака, а за мнозина и развод. Общата вибрация на деня е носител на глобална промяна, която е относителна и може да бъде негативна, казва Алена.
Според нея всеки човек е повлиян от деня 07.07.2007 различно от останалите заради собствената си дата на раждане. Ето защо изборът на дата за този важен миг от живота на двойката не трябва да се налага заради атрактивното подреждане на числата на даден ден или защото е модерно и някъде по света са решили да се женят именно на тази дата.
Така авантюрата със сигурност ще донесе неприятности, скандали и разправии при новобрачните, особено ако не е настъпил техният подходящ ден, смята още известната астроложка.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |