В новините
 
06.07.2007 19:34   Новината е видяна 4332 пъти
Елеткронна цигара отказва пушенето

 

Революционната електронна цигара за отказване от пушенето е създадена от китайски учени, съобщава http://e-cigar.new.bg.   
Новото електронно чудо вече е и на българския пазар. Изглежда като пура, но въпреки това не съдържа катран.
Пушачите могат да се наслаждават на същото удоволствие, както от обикновената цигара, когато вдишат никотина, при имитация на целия процес на пушене. Електронната цигара създава здравословна атмосфера на „пушаческа” култура и е обявена, от авторитетни експерти, за перфектна комбинация между модерна микро-електронна технология, биологична технология и концепция за здравословен живот.
Когато пушите, цигарата работи автоматично, като спрете да я използвате, тя сама “загасва”. На върха й има лампичка, която свети в червено, имитирайки горенето на обикновена цигара.
Във вътрешността на цигарата се намира контейнер за пълнител с никотин. Вредни субстанции като катран, въглероден окис, азотен двуокис, хидроцианова киселина, арсен, олово и други канцерогенни вещества, продукти на горенето са отстранени напълно.Отделя в атмосферата само водна пара, така околната среда не се замърсява, както това става от пушенето на обикновени цигари. Новата електронна приумица работи с батерии и има пълнител с никотинов разтвор.
За да ви помогне да откажете пушенето, електронната цигара може да бъде използвана в четири основни нива: високо, средно, ниско и нулево ниво на никотинова концентрация, което е създадено с цел да се покрият различните изисквания на различните пушачи. Нулевото ниво, всъщност представлява безникотинов пълнител.
Пълнителят се състои от инхалатор и контейнер за никотинова течност. Течността е добита чрез пречистване на тютюн по биологична технология, премахваща вредните субстанции в тютюна и запазваща безобидните и полезни съставки. Това не само запазва основната функция на цигарата, но не вреди. Тъй като един никотинов пълнител съдържа никотин по-малко или равно на това в един пакет цигари, пушачите могат да използват един пълнител ден и половина или два ако са свикнали да консумират до един пакет цигари дневно.
Подробна информация за електронната цигара можете да получите на сайта http://e-cigar.new.bg/. Цената на устройството е 140 лв., а капсулите, които са еквивалент на 30 обикновени цигари, струват по 1.80 лв.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |