В новините
 
12.07.2007 01:30   Новината е видяна 4285 пъти
Стойновски се сдоби с имот за милиони на брега на морето

 

Бургаският предприемач Ваклин Стойновски се сдоби днес с нов атрактивен терен на брега на морето.  Касае се за 7,5 дка в близост до бургаските солници. За тях на явен търг бизнесменът е предложил сумата от 3 040 000 лв.

Само преди няколко дни, Стойновски алармира гневно, че продажбата на апетитния терен, собственост на БДЖ била забулена в тайна. Процедурата била структурирана по начин, чрез който всички местни предприемачи са останали изолирани и пренебрегнати, включвайки и себе си в това число.

Днес обаче, след като спечели търга, бизнесменът вече е на съвсем друга позиция. Той похвали пред медиите прозрачността на същата тази процедура и отличната й организация.

„Имаше равнопоставеност на всички участници, за което благодаря на организаторите на процедурата от БДЖ”,  заявява още Стойновски.

Предприемачът изразява днес учудването си, че местният парламент не е участвал в наддаването днес.  Той заявява още, че броейки над 3 млн. лв. за атрактивната земя, която вече е негова собственост, така всъщност имотът оставал за нашия град в полза на гражданите.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |