В новините
 
14.07.2007 21:00   Новината е видяна 3677 пъти
ГЕРБ подари зелена алея на “Меден рудник”

 

ГЕРБ подари зелена алея на най-големия бургаски комплекс “Меден Рудник”. Стотици бургазлии подкрепиха екоакцията за засаждането на над 40 дръчвета от видовете бреза и ясен.
Инициативата бе по повод 1 година от създаването на клуб “Екология” към регионалната структура на партията.
”Днес поставяме началото на дългосрочна кампания “Подари дръвче на Бургас за озеленяване на кварталите на града. Всеки, който желае може да се включи в нея и да посади дръвче, което ще носи неговото име ”, обяви регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.
Стремим се да привлечем общественото внимание върху необходимостта от активна гражданска реакция срещу замърсяването на околната среда, допълни Николов.
Той заедно с евродепутата от ГЕРБ Румяна Желева засадиха първото дръвче до бившия РУМ “Резвая” в комплекса.


”Избрахме “Меден Рудник”, тъй като крайните квартали и комплекси винаги остават на по-заден план по отношение на инфраструктура, благоустройство и околна среда. Затова смятаме, че приоритетно трябва да се работи за тях, като разбира се не пренебрегваме и централните части на  града”, заяви председателят на клуб “Екология” инж. Бойчо Георгиев.
Екоакцията бе съпроводена с голям детски хепънинг, в който участваха стотици деца. Клоун забавлява малчуганите, а аниматори рисуваха лицата им с цветни фигурки.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |