В новините
 
14.07.2007 20:14   Новината е видяна 3855 пъти
Протест на нефтохимиците затвори пътя Бургас-София

 

Над 500 нефтохимици блокираха за час пътя Бургас-София тази сутрин. Мястото се охраняваше от служители на КАТ, “Охранителна полиция” и Жандармерията.
Нефтохимиците почетоха с едноминутно мълчание колегите си, загинали на работните си места. Те приеха декларация, в която настояват за обявиха, че настояват за намалено работно време и да им се зачита “първа категория труд“, за да могат да се пенсионират по-рано, а не на 63 години, както е сега. За пореден път бе поискана оставката на социалния министър Емилия Масларова.
Нефтохимиците настояват още за среща с ръководството на Рафинерията до седмица. В противен случай заплашват да блокират порталите на комбината.
Междувременно продължава ефективната стачка на служителите на “Нефтохимтранспорт”. Работниците обявиха, че няма да работят, докато ръководството на дружеството не върне тримата им колеги, които бяха уволнени вчера.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |