В новините
 
16.07.2007 21:00   Новината е видяна 3881 пъти
Комисар Павлин Димитров към нефтохимиците: Протестите ви са незаконни

 

Шефът на бургаската полиция комисар Павлин Димитров заяви в обръщение до инициаторите на протестите на нефтохимиците, че действията им са незаконни.
”Нарушаването на обществения ред, чрез преграждането на пътни отсечки или входно-изходните портали на “ЛУКОЙЛ Нефтохим” - Бургас поставя пред полицията един въпрос – ще съумее ли да гарантира правата на по-голямата част от работещите и на стопанските субекти, имащи взаимоотношения с бургаската рафинерия и вече потърпевши от протестните действия”, каза комисар Димитров.
Той предупреди, че дестабилизацията на обществения ред задължават полицейските служители да приложат всички законови правомощия за разпръскване на събралото се множество.
”Призовавам инициаторите на подобни действия да преценят правилно създалата се ситуация и да съобразят формите на протеста си с действащото законодателство и в частност със Закона за събранията, митингите и манифестациите, недопускайки нарушаване правата и свободите на останалите  членове на обществото, заявява още в обръщението си комисар Димитров.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |