В новините
 
18.07.2007 19:00   Новината е видяна 3692 пъти
Бургас почете Апостола на свободата

 

Десетки граждани, представители на местната власт, политици, общински съветници  и общественици почетоха Апостола на свободата.
На бюст –паметника на Левски в Приморския парк бяха поднесени венци и цветя по повод 170 години от рождението му.
”За мен Левски е един от най-великите българи, защото той успява на практика да осъществи онова, което поколения политически дейци през епохата на Възраждането не са успели да направят.
Затова всяко поколение българи трябва да се вглежда в неговата личност, за да открива в нея онези качества, които би трябвало да притежава всеки модерен български политик- честност и безкористност”, заяви областният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.



Съвременна България има нужда от личности и обединители на българския дух, каза лидерът на партия “Средна европейска класа” Георги Манев.

 

В момента портрети на Левски са поставени в кабинетите на президента и премиера на България, а и на много други политици. Левски виси на знаковото място, където са били портретите на цар Борис III и на Тодор Живков.
Избран през 2007 г. за „най-великия българин“ на всички времена в първото издание на едноименното телевизионно шоу, проведено от Националната телевизия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |