В новините
 
27.07.2007 13:25   Новината е видяна 4896 пъти
Стартира онлайн изданието на бизнес справочника Golden Pages

Бизнес справочникът GoldenPages вече и с онлайн издание. Информация за над 66 000 фирми, събрана в 835 класификации, е на разположение на потребителите в цялата страна.  25 юли 2007 г. Официално стартира онлайн изданието на бизнес справочника GoldenPages. Данните на фирмите, публикувани в http://www.goldenpages.bg/, са аналогични с тези в печатните издания на указателя. Интернет версията е достъпна на български и английски език, а използването й е напълно безплатно за потребителите.
В онлайн изданието на GoldenPagesе включена контактната информация на повече от  66 000 фирми, опериращи в различни бизнес сфери на територията на 1493 населени места в цяла България. Информацията е разделена на 20 сектора, като всеки от тях съдържа различен брой от общо 835-те класификации, описващи по-детайлно вида на услугата или продукта.
По повод стартирането на своето Интернет издание GoldenPagesпредоставя на всички компании в страната възможността да участват в безплатен рекламен период онлайн.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |