В новините
 
27.07.2007 14:51   Новината е видяна 3011 пъти
Опозицията напусна парламента
Опозиционните партии напуснаха парламентарната зала. "Българският парламент се превърна във фарс - втори ден. Днешният ден беше върхът на фарса". Това заяви депутатът от ДСБ Екатерина Михайлова от парламентарната трибуна при подновяването на второто четене на Закона за местните избори, предаде репортер на Агенция "Фокус".
По думите й ДСБ не може да приеме, че едно и също гласуване се променя на 180 градуса в рамките на минути. Освен това - според Михайлова, изборният закон щял да отврати избирателите и дори хора, "които са имали намерение да гласуват на тези избори", сега те нямало да отидат до изборните урни за местния вот.
Съпредседателят на БНС Красимир Каракачанов заяви, че парламентарната група на БНС също ще напусне залата, защото БСП са направили отново възможно идването на автобуси от Анадола.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че настоящият ден е позор за БСП.
Преди това депутатът от ОДС Яне Янев отново поиска поименно преброяване. Георги Пирински обаче заяви, че няма основание да се прави отново поименна проверка, след като тя е била направена преди половин час.
Марта МЛАДЕНОВА




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |