В новините
 
29.07.2007 19:05   Новината е видяна 4254 пъти
Братя Диневи откриват нов комплекс с пищно карибско парти
Евроизпълнителите Елица и Стунджи ще пеят на купона
С пищно парти в карибско-пиратски стил ще открият новия си комплекс"Арена" строителните предприемачи братя Диневи в Свети Влас на 1 август. Празникът на “Диневи Груп” ще бъде посветен и на 18-годишнината на компанията. Поради голямата дължина на новия комплекс/335м/, той ще бъде изграден на два етапа, като цялостното строителство ще приключи през лятото на 2008 г.
Компанията бележи силен туристически сезон. Само преди месец те финализираха пъвия си обект извън България - комплекс “Свети Влас” в румънския курорт Мамая, където инвестираха близо 6,5 млн. евро. Бизнес намеренията на предприемачите включват през следващите две години да бъдат построени още четири ваканционни селища в Румъния. «Диневи» откриха и най-голямото яхтено пристанище в България «Марина Диневи». Портът е изграден по всички световни стандарти и е с капацитет за 300 лодки. Библията сред яхтените списания по цял свят Boat International го включи в каталога си за най-добрите яхтени пристанища в света за 2008. През декември т.г. предприемачите ще открият и “Гранд Манастира” в Пампорово, което е четвъртото им ваканционно селище там.
Богата музикална програма ще съпътства празника на братя Диневи. Стотици гости са поканени на уникалното парти. Носителите на петото място в конкурса “Евровизия” Елица и Стунджи, “Фамилия Тоника", Васил Найденов, Мария Илиева, както и звездите на "Пайнер" Камелия и Ивана ще забавляват бизнес партньори, приятели, представители на местната и централна власт и светски личности. По традиция, уникална заря и зрелищни пироефекти ще бъдат акцентите в програмата. Изключително огнено шоу - базирана във водата пиротехника, аранжирана съобразно подходящ музикален фон под формата на огнени шамандури, ще бъде демонстрирано за пръв път в България от артистите на "Огнена хризантема". Oсновната концепция в кетъринга за партито ще е закачлива със създаването на карибско-пиратска атмосфера. Ще бъдат построени два пиратски кораба, на които ще бъдат позиционирани баровете на коктейла. На тях, освен другите напитки, ще се приготвят два типични коктейла от Южна Америка - Кайпириня и Мохито. Импровизирана битка за това кой кораб ще направи повече коктейли ще се проведе на тях, както и атрактивно жонглиране на бутилки, палене на огньове и др. Гостите ще посреща дресьор, облечен като пират, и неговата маймунка. Целият персонал ще бъде облечен в пиратски униформи.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |