В новините
 
30.07.2007 10:11   Новината е видяна 8860 пъти
Култов DJ пристигна за промото на албума “Excess”
4000 евро е хонорара за една вечер на звездата     Tony Thomas

Нашумялата бургаска формация "MG Project”     представи първия си албум, озаглавен "Excess”, в клуб "Алиби”. За промоцията в Бургас пристига световно известният DJ Tony Thomas (UK). Албумът "Excess" е съставен изцяло от български авторски хаус парчета. Той е първият хауспроект в България.     "Excess” съдържа три диска, включително и DVD с 5 видеоклипа към песни от проекта. Първият диск включва девет инструментални парчета, създадени от DJ Double D, DJ Lion и Дуле.
Вторият диск съдържа 11 по-комерсиални парчета, създадени от Дуле и изпълненията на Искрен Пецов, Кристина Димитрова и откритията на продуцента на "MG Project" Георги Манев - Поли, Никита, Калид и Лео (Big Brother 2). Третият диск включва видеоклиповете към песните. Парчетата са на български и английски език. След успешната презентация на 14 май в столичния клуб PR Бургас става вторият град, в който     бе     направена презентация на албума.
Новият вариант на песента на Щурците “Вълшебен цвят”, изпят от Кристина Димитрова и Искрен Пецов, е един от хитовете в него.
По време на презентацията участниците в проекта благодариха на продуцента Георги Манев.
Съвсем наскоро Поли, Никита, Калид, Лео, Кристина Димитрова и Искрен Пецов ще     презентират новите музикални компилации на модната фиеста в Албена, а вчера бяха гости и в предаването “Чай” по БНТ.
В Дубай и Казабланка песента "Мон амур” е на първо място във всички радиокласации. От 13 февруари едно от най-популярните радиа в Северна Америка "Баланс рекърд пол” върти "DJ Convention”, която е на второ място, изпреварвайки произведения на световноизвестни диджеи. Класацията се прави от жури, съставено от 40 диджеи, които имат собствен лейбъл и собствено предаване.
На 7 юни     веднага след презентацията на албума "Excess” зад пулта застана DJ Tony Thomas, който е направил 2 ремикса на едноименното парче от албума "Excess”.
4 000 евро е хонорарът на звездата за една вечер, научи “Черноморски фар”, като в България той миксира само в два клуба - столичния     “Червило” и бургаския     “Алиби”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |