В новините
 
02.08.2007 05:35   Новината е видяна 14372 пъти
Предстоящи събития в Бургас и региона за 1 август
Бургас.
От днес влиза в сила удълженото работно време на спасителите на северния бургаски плаж. От 1 до 20 август водните гардове ще наблюдават плажуващите от 8 часа сутринта до 19 часа вечерта.Удълженото работно време е въведено по настояване на концесионера на плажа Ваклин Стойновски.

Бургас.
Център за обществена подкрепа ще бъде открит в Бургас в 11 часа. Центърът е звено към Комплекс за социални услуги за деца и семейства в общинския център.

Бургас.
Неправителствената организация “Доза обич” отваря врати за граждани и други заинтересовани по проблемите на наркоманиите. По време на срещата между журналистите, членовете на сдружението и на новооткрития Консултативен център за хора употребяващи наркотични вещества, ще се дискутира новата инициатива към КЦ – “ден на отворените врати”. Журналистите ще бъдат информирани за функциите на Консултативния Център, като първа в страната подобна структура. Срещата ще се проведе в офиса на Сдружение “Доза обич” от 10.00 часа .

Бургас.
Областният координатор на ГЕРБ Димитър Николов ще представи на пресконференция двама от кандидат – кметовете на партията в областта. Това са Константин Гребенаров – кандидат- кмет на Созопол и Иван Алексиев – кандидат за кмет на Поморие.
Поморие.
Мобилният кабинет за безплатно изследване на ХИВ/СПИН ще бъде разположен в Поморие. Пътуващата лаборатория за изследване по морето е част от Националната лятна кампания „Изследвай се за ХИВ/СПИН – анонимно и безплатно”.

Несебър.
Председателят на Общински съвет-Несебър Янаки Стоянов ще даде първата си официална пресконференция от 11,15 ч. в Заседателната зала на община Несебър в новата част на града. По време на срещата с журналисти председателят ще се отчете за дейността




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |