В новините
 
02.08.2007 16:27   Новината е видяна 6649 пъти
Персоналът на „Куул Плейс“ ще щурее в аквапарк

Целият персонал на известната верига от заведения ще смени работните си места със скоростните улеи, дяволската река и прохладните басейни на единия от двата аквапаркове в Слънчев бряг. Това ще се случи в неделя от 14 до 18 часа, когато вратите на любимите на бургазлии заведения ще са затворени.
„Нашите служители заслужават този жест, защото са най-добрите в бранша“, заяви управителят на веригата Живко Стоянов.
„Много предприемачи са силно озадачени от това наше решение, защото според тях ще изгубим приходи заради няколкочасовото затваряне на печелившите ни заведения. Смятам обаче, че е дошло време да покажем на всички, че можем не само да осигуряваме добър купон и забавления на посетителите ни , но и сами умеем да се веселим, пък за нас не е най-важно да печелим, а да имаме поводи да се усмихваме. Останалото идва само“, каза собственикът на веригата „Куул Плейс“ Ваклин Стойновски.
От мениджърския екип смятат, че развихрянето в аквапарка ще помогне на барманите виртуози, на чаровните сервитьорки, на щурите дидджеи, на майсторите готвачи и стриктните хигиенистки да презаредят батериите и да се върнат по работните си места в„Текила”, „Вселена, „Луксор” и „Натали” заредени с много настроение и желание за работа.
„По усмивките ще ни познаете“ – отговори Живко Стоянов на въпрос как могат да бъдат разпознати момчетата и момичетата от „Куул Плейс“ в аквапарка.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |