В новините
 
08.08.2007 09:21   Новината е видяна 5680 пъти
Обичам ли те – все пак книга за любовта

Книжарница "Хеликон" в Бургас домакинства на 2 август на премиерата на романа на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?". В петък (3 август) беше и представянето им във Варна.
Пред аудиторията наживо двамата разказаха за възникването на тази щура идея, за осъществяването й във вид на разменени чрез интернет писма и за резултата от нея. И ако предварителната нагласа на някои е била да видят двама ексцентрици – актриса (Народен театър "Иван Вазов") и телевизионна водеща (БНТ) и скандален радио (БНР) и телевизионен водещ (ТВ7) с още по-скандални книги, то очакванията им със сигурност не са се оправдали.
По-скоро, бих казала, видяха двама души, които твърде рано са обърнали поглед назад и навътре, за да дадат като че ли и на себе си отговор за онези вечни теми (мъжът и жената, любовта, чувствата, свободата, смъртта), от които човек винаги ще бъде обсебен.
И тъй като е писана в началото на 21. век, книгата си има своето съвременно обяснение на тези вечни неща.
Епистоларен роман, приказка, кореспонденция, диалог между половете, експеримент или както и да я наричат, тя вече е надминала предварителните очаквания дори на авторите.
Колкото до изводите за общуването и вечните неща, тях е по-добре всеки да си ги направи сам – загледан, също като авторите – назад и навътре в себе си.
Kнигата на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?" можете да закупите с намаление от виртуална книжарница "Словото".




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |