В новините
 
10.08.2007 07:47   Новината е видяна 5836 пъти
Любимият диджей на Мадона и Стинг в Слънчев бряг

Виктор Калдерон не е просто име, той е невероятен. Този петък в Слънчев бряг феновете ще му се изкефят максимално с клубното парти на брега на морето. След като миналата година дискотеките се оказаха тесни, сега клуб "Ялта" изнася купона на открито. Виктор Калдерон е явление в хаус музиката. Ремиксирането на едни от най-хитовите си парчета му поверяват Мадона и Стинг. С попдивата е работил над 10 пъти, а прочутата й балада "Frozen" е с негов клубен аранжимент. Същото е и с песента "Desert Rose" на Стинг, който се затворил в студиото и презаписал вокалите само за да паснат на влудяващия ритъм от ремикса. Ако се наложи да продължим списъка със звезди, които предпочитат Виктор Калдерон - Елтън Джон, Синди Лоупър, Рики Мартин го обожават. Дизайнерите Долче и Габана също му поверяват да избере музиката за дефилетата им в Милано.
Точно този Виктор Калдерон сега ви идва на крака в България и ако сте на морето, просто няма начин да пропуснете партито му на Cacao Beach.
Виктор Калдерон е един от водещите хаус DJ и продуценти на международната клубна сцена. Въведен е в Ню Йоркските клубове от по-големия си брат през 1991, след което подписва договор с лейбъла Sire Records. Ремиксирал е мнохо хитове на Бейонсе, Мадона, Depeche Mode, Джанет Джексън, Сара Брайтмън и много други. Също така издава и няколко собствени песни две от които достигат до номер 1 на Hot Dance Club Play. Това са песните "Give It Up" от 1997 и "Are You Satisfied?" от 2001. Втората е с вокалите на Дебора Купър. Работил е и заедно с други хаус музиканти като Петер Раухофер.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |