В новините
 
13.08.2007 05:30   Новината е видяна 6742 пъти
Горяха автомобили в Бургас
Два автомобила горяха в Бургас, съобщиха от ОДП- Бургас. Вчера в 3.20 ч. в Първо РПУ- Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил “Фолксваген Голф 3”, паркиран на ул. «Борислав» №15 в кв. «Победа». Установено е, че запалването е потушено от собственика на автомобила – 30-годишен мъж от Бургас. Пожарът е възникнал в задната част на лекия автомобил, като са пропукани задното и предно панорамни стъкла и е обгоряла задната дясна врата, десния стоп и задната броня. Стойността на нанесените щети, както и причините за инцидента се изясняват от служители на Първо РПУ- Бургас.
И лек автомобил "Фолксваген Туарег" горя в Бургас срещу детска градина "Златната рибка" на ул. "Демокрация", съобщиха от ОДП-Бургас. Сигналът е получен в петък около 00.55 ч. в Първо РПУ-Бургас. Автомобилът е с бургаска регистрация и е собственост на 35-годишен мъж от града. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с осем огнеборци. От инцидента лекият автомобил е изгорял напълно. Причините за пожара, както и нанесените щети са в процес на изясняване.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |