В новините
 
16.08.2007 16:45   Новината е видяна 4307 пъти
Прокурорски отпуск проточва делото ”Стависки”
Най-рано на 15 септември ще има отговор на въпроса кой е виновен за катастрофата край река Ропотамо, в която участва световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.Разследването на инцидента бе спряно вчера, след като наблюдаващият прокурор Огнян Стоянов излезе в отпуск, предаде Sportal bg. като цитира Тема Спорт. Малко преди това той отново отказа да обяви дали вече има резултати от автотехническата експертиза като се позова на следствената тайна. Според източници от Бургас обаче и двата автомобила - хамърът на Стависки и тойотата на Петър Петров, са се движили с превишена скорост. Пред кореспондент на руското онлайн издание Спорт Экспресс Стависки бил казал, че в деня на катастрофата "не е употретребявал алкохол".
Катастрофата стана вечерта на 5 август, на десен завой край моста на реката. В резултат на челния сблъсък 23-годишният Петър почина в болницата. Спътничката му Мануела Горсова лежи в кома във ВМА-София, след тежка черепно-мозъчна операция. Състоянието й остава тежко. Кръвната проба на Стависки показа 1,1 промила алкохол. Минути преди трагедията той бил спрян от пътен патрул, но се оттървал само с препоръки. Срещу двамата полицаи няма да бъде образувано разследване. Причината е, че липсват свидетели на проверката.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |