В новините
 
21.08.2007 04:37   Новината е видяна 4377 пъти
Инициативна компания предприема почистване на Райския залив край Созопол
Акцията ще стартира в 9.30 ч. на 23.08.2007 г.
"Да изградим бъдещето в хармония с природата" – това е мотото на компания GreenLife, която се е заела с нелеката задача да възкреси забравения и мръсен плаж при Райския залив край Созопол, който години наред не се използва поради натрупаните боклуци. Компанията инициира кампания за почистването на плажната ивица на това любимо на българските интелектуалци място.
Акцията ще стартира в 9.30 ч. на 23.08.2007 г. (четвъртък). В събитието ще вземат участие, както представители на компанията, така и техни чуждестранни клиенти, запалени от екологичната идея. Организаторите канят всички, които биха искали да се включат в инициативата.
"Плажът не е даден на концесия и към момента никой не се грижи за него. Защо да не го направим ние? Съблюдаването и уважението на природната цялост са ключови за всеки наш проект.", споделя мотивите си за инициативата Николай Пехливанов, изпълнителен директор на GreenLifePropertyDevelopment.
"Надявам се, че ще дадем добър пример и кампанията за едно по-чисто море ще се разпростре по цялото ни Черноморие. Има толкова забравени райски кътчета в България.", допълва той.
За да привлекат по-голям брой участници и да мотивират децата да се включат с ентусиазъм от GreenLife организират конкурс "Какво изхвърля морето?". Идеята да се направи импровизирана изложба на най-любопитните и интересни предмети, които морето или ние хората сме изхвърлили на плажа.
"Най-ценните" находки ще бъдат оценени от публиката, а победителите ще получат награда за труда и късмета си. От желаещите да участват в начинанието се изискват само добро настроение и откривателски дух. Събитието  ще се проведе със съдействието на Областния управител на Бургас Любомир Пантелеев и община Созопол. /Econ.bg




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |