В новините
 
22.08.2007 10:04   Новината е видяна 6406 пъти
DJ Chus пристига за парти в Бургас

място в Бургас. Около полунощ зад пулта ще застане една от най-големите звезди на испанската и световна хаус сцена - DJ Chus. Той ще представи пред бургаската публика своя уникален иберийски саунд - впечатляващ специфичен микс от хипнотичен хаус, трайбъл и модерни прогресив елементи.
DJ Chus е избиран няколко пъти за най-добър диджей на Испания, негови сетове са включени в многобройни хаус компилации. Името му не излиза от престижната класация топ 100 на списание DJ Magazine.
Има цели 18 години опит зад пулта, а през 2001 г. заедно с Pablo Ceballos основават лейбъла Stereo Productions. Двамата започват да миксират парчета на звезди, сред които Парис Хилтън, и популярния най-вече в Испания Франческо Фарфа. Един от върховете в кариерата и на двамата е ремиксът, който правят на парчето на Мадона Hung up, по молба лично на поп кралицата. “Правейки микса за нас важни бяха да запазим вокалите и оригиналните семпли на ABBA. Прибавихме нашия сауд и енергия и се получи истински иберийски звук” - признават двамата в едно от интервютата си.
Освен ремикси на изброените вече звезди, DJ Chus и Pablo Ceballos дават възможност на всички изпълнители, които желят парчетата им да бъдат миксирани, да ги изпратят на сайта им demos@stereo-productions.com.

Дискотека Tequila (част от верига заведения Cool Place, собственост на Ваклин Стойновски) и DJ Chus ви очакват на най-вълнуващото парти това лято в Бургас – 29.08.2007 г, сряда.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |