В новините
 
23.08.2007 15:33   Новината е видяна 5617 пъти
От ГЕРБ Подозират, че ще започне компроматна война

Рано сутрин човек какво да прави, освен в тази суша да слуша телевизия Европа и да чете по нет-а какво става.
Така попадаме на материали, които изразяват притеснението на ГЕРБ, че в Бургас ще започне компроматна война. Позволяваме си да копираме материала от сайт-а на наши клиенти - БургсИнфо /те са предупредени по icq :)/. В интерес на истината текстът е написан малко емоционално, а не както сме ги учили - лирично/ и има доста изречения, за които да се захванем и които не дават ясна представа дали нешо е така или ще стане така, или просто на ГЕРБ им се иска да се пише така за кандидата, чийто екип обяснява на другите какво точно се очаква те да пишат.  Като доаени в Бургас не може да не пишем горното, зашото в крайна сметка посещаемостта е това, кото се очаква.
Не копираме коментарите, защото са кофти.

Публикуваме я без промяна:
Текст
В ход е мощна компроматна предизборна кампания в Бургас. Много скоро от някои издания ще се информирате, че: Димитър Николов е гей, мошеник, трови децата на българския народ с радиационно мляко от Чернобил.
Имаме категорична и потвърдена от няколко източника информация, че до няколко дни във вестниците на известен издател, свързан за съжаление и с наш колега от журналистическата гилдия, ще се появят изфабрикувани и меко казано гнусно – смехотворни компромати за бъдещият кмет на Бургас – Димитър Николов.
Компроматният материал вече е подготвен. И някои от вас със сигурност знаят за него. Касае се за някакво отровно сухо мляко, което Николов бил внесъл в страната преди повече от 10 години и то не от къде да е....а забележете: от Чернобил. И всичко това с една цел: заради бъдещата огромна печалба от вноса, Димитър Николов се е решил да изтрови всички консуматори на мляко в България. 
Това всъщност не е всичко. Поръчителят има и още една версия. Освен злодей, се оказва, че Николов е и гей. Даже има и рима J. Какво да коментираме. Ако трябва да доказваме пред бургазлии, че не е гей – трябва вероятно да раздадем телефона на личния му лекар. Разполагаме с него. Ако е необходимо – да направим и пресконференция на открито, на която медикът да обяви, не че Николов няма сестра, защото всъщност има, а да опровергае абсурдите на един политически поръчител.
Поръчителят не се е задоволил с всичко това. За да потвърди мистериозността на гея, контрабандиста и отровителят Димитър Николов, той вече задава по изградената слухова мрежа и въпроса: Ами къде е семейството на Димитър Николов и защо не ги използва като коз в предизборната кампания?Отговорът е много простичък, колеги. Ето заради това, което се случва. Защото семейството няма цена. И нито една предизборна кампания било то и за кметския стол на Бургас не си заслужва унижаването на двете му деца, нито помията, която ще се стовари върху тях и съпругата му. Между другото – една достойна и уважавана жена – Гергана, чиито ученици от математическата гимназия наскоро завоюваха поредните златни медали за България от състезание в Хонг Конг. Това обаче няма да го чуете от него. Не очаквайте от Димитър Николов да „продава” предизборно името и лицата на най- близките си хора– на покойната си майка /за която още преди няколко месеца същият поръчител се опита да я вплете в компромат за нейната партийна книжна/, на съпругата си, на децата си, на сестра си, на баща си, на племенниците си, на близките си. Майки с партийни книжки, гейове, отровни млека .... колко жалък арсенал от средства за предизборна борба.
Тези дни целият град бе залят от едно издание: Николов е мошеник, крадец, ама знаете ли – бил източил цял завод. Интересно защо ако го е направил, собствениците на този частен завод не са си потърсили парите по съдебен път. Или са решили, че нямат нужда от тях? Едва ли, нетипично за хората от бизнеса....
И още нещо. Разполагаме с информация, че в Бургас ще има един или двама кандидати- менте с името Димитър Николов. Всички знаете с каква цел ще бъдат регистрирани. И това ако е нормална предизборна кампания, значи със сигурност Николов е опасен сериен убиец.
Никога не сме говорили за анонимните обаждания в дома му със заплахи към децата му, за серията есемеси от купени току- що Прима карти, за пукнатите гуми на колата му пред дома му. За тези неща няма жалби. Умишлено не е сигнализирал полицията, за да не го обвинят, че прави предизборна кампания. На всичко това – той отговаряше с шега- че знае поръчителите и шеговито подмяташе, че трябва да си купят повече химикалки, които ще им трябват след два месеца, за да пишат обяснения за действията си. Ние обаче смятаме, че е дошло време  и тези неща да се оповестят. Защото какво повече трябва да се случи? Някои емисари на поръчителя направиха пътека до кабинета на Бойко Борисов в София, с молба да бъде оттеглен Димитър Николов и бъдат подкрепен той ГЕРБ. Защо тогава не изкараха факти и документи срещу Николов, за да убедят Борисов, че те са подходящите, а Николов е мошеник /и гей/ ?  
Сигурни сме, че за много от вас, казаното дотук не е никаква изненада. И сме изключително горди от това, че нито една бургаска медия не се е поддала или изкушила да стане част от долнопробния и гнусен натиск на пратеници на поръчителя. В което нито за миг  хората от нашия екип не сме се съмнявали. За съжаление, има и други форми за популяризиране на помии – издания, анонимни писма, пълни с компромати пощенски кутии, слухови мрежи.
Ние, хората подкрепящи Димитър Николов не желаем да живеем в такъв Бургас. Ако някой се страхува от промяната – вероятно има защо. Ако някой няма аргументи срещу политическия си опонент и затова си служи с компромати – значи не заслужава доверието на бургазлии. Ако някой няма аргументи и си изтърва нервите чрез компромати – значи е изключително слаб и достоен за съжаление човек. Там, където свършват аргументите, започват компроматите.
И понеже ни омръзна, позитивните хора да бъдат наричани балъци, днес ние заявяваме:
Името на поръчителят на компроматната война срещу Димитър Николов ни е известно. Разполагаме със свидетели и категорични доказателства за това. Името на основният изпълнител и негови помагачи – са ни известни. Разполагаме и с факти за финансовата и друга материална обвързаност с поръчителя, които няма да използваме. Защото не сме на тяхното ниво. Защото вярваме, че Димитър Николов е човекът, който няма да позволи Бургас да бъде управляван с компромати и интриги. Защото е носител на друг морал, в сравнение с поръчителят. И защото сме застанали зад правилната кауза и правилният човек.
Днес, ние позитивните, които казваме: „ДА! ЗА Димитър Николов” заявяваме: Ако кампанията на този политически опонент и поръчител продължи в същия стил – чрез гнусни измислени компромати, ще отговорим изключително справедливо и достатъчно категорично. Бургаският избирател трябва да знае кой, как и с какви средства си служи в предизборната надпревара.

Затова:


- Ще потърсим отговорност от поръчителя и авторите на тези компроматите чрез прокуратурата.


- Имената на поръчителя на компроматите и помагачите му, ще бъдат отпечатани на плакати със снимки и разлепени из целия град. Бургазлии имат правото да знаят имената им. И ще ги научат – не анонимно, а от нас, хората от екипа на Димитър Николов.


- А дотогава: Ние няма да отговаряме на нито един компромат пуснат в публичното пространство.  Просто бургазлии ще научат името му.


Хората на Бургас са интелигентни и ще потърсят отговорност от поръчителя и авторите на компроматите. И всичко сътворено от тях сега и за в бъдеще ще им се върне с ефекта на бумеранг. Бургас ще има достойно управление. И ние ще работим за това.
Затова призоваваме бургаската общественост:
Ако сте против компроматната помия и искате нов, европейски и прозрачно управляван Бургас – станете доброволци в екипа на Димитър Николов. Ще приемем всички стойностни хора, които смятат, че Бургас може да има по- добро лице.
Знаете къде да ни намерите. Ние и хората, които мислят като нас сме по- голямата част от Бургас. Убедени сме в това.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |