В новините
 
23.08.2007 14:56   Новината е видяна 6880 пъти
Проект 300 на Партия "Бургас" - предизборна кампания от врата на врата. хм

Освен със светлинни лъчове и малко партенки към архитектите, касаещи Небостъргача, партия БУРГАС "тръгва" с  "Проект 300". Ако засечете на вратата някой, който ви звъни и се интересува от това дали вас ви интересуват духовните ценности на християнството, например, то това не са онези от една църква, а промоторите на партия Бургас. 300 промотора ще обикалят "от врата на врата" (промоутъри” =агитатори/, и ще запознават бургазлии с идеите на партията, нейните проекти и ще агитират хората да гласуват за проекта ”Бургас”.
„Няма да работим по традиционния начин с плакати, тъй като виждаме какъв е интересът и отношението на хората към тях. Сметаме, че най-дорбото е да се срещнем лице в лице с гражданите, с нашите бъдещи избиратели. Да чуем техните очаквания", заяви Дена Димитрова, секретар на партия "Бургас". Броят на агитаторите не е случаен, те са толкова колкото са избирателните секции в Бургас. Относно новия начин за агитация "Проект 300" председателя на партия "Бургас" Ваклин Стойновски заяви, че агитаторите не са членове на партията. Той е бил впечатлен от желанието, с което младите хора работят. „Те не само ще си свършат работата, но обещавам, че няма да съжаляват, че са агитирали за нас", каза Стойновски. Лидерът на партия „Бургас" заяви, че в предизборната програма ще работят по четири поректа: екология, инфраструктура, социални дености и типично регионални бургаски проблеми. Стойновски каза още, че на изборите ще се явят в коалиция с парламентарно представена партия, но засега не уточни с коя. По техни изчисления партията има възможност да привлече на своя страна около 15 хиляди избиратели.
по матриали от Интернет




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |