В новините
 
24.08.2007 10:44   Новината е видяна 4619 пъти
2 септември - последен ден за сезона на Северен плаж Бургас
2 септември ще бъде последен ден за сезон Лято`2007 на северния плаж в Бургас. От следващия ден ивицата ще бъде без флагове, сигнали и маркировка.
Ще бъдат изведени на сушата и понтонните спасителни постове, които осигуряваха непрекъснато наблюдение на летовниците от водата.

Заради практиката през последните години плажът да се посещава и през септември и синоптичната прогноза за високи температури, концесионерът Ваклин Стойновски ще осигури извънредно от 3 до 16 септември работещ персонал и действаща спасителна и медицинска служба.
На всички постове ще има спасители и оборудване, въпреки че екипът ще бъде редуциран. Още две седмици ще има спасители и на доброволните постове на Евин плаж и на Мостика, които са извън границите на концесията.

Специализираните моторни лодки също ще продължат да патрулират по морската ивица. Остава да работи и медицинският реанимационен пункт с квалифициран персонал и реаномобил.

Плаж Бургас-Север ще бъде редовно почистван до 16 септември. По инициатива на концесионера, както предните две години, след 16 септември ще бъдат организирани 4 мобилни обходни спасителни двойки, които ще патрулират до края на месеца.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |