В новините
 
24.08.2007 15:53   Новината е видяна 6146 пъти
СИГМА КЕПИТЪЛ СПОНСОРИРА УЧИЛИЩЕ ЗА МЛАДИ ТЕНИС НАДЕЖДИ

От 2 до 9 Септември в Несебър Бийч Ризорт ще се проведе тенис училище с участието на млади надежди на българския тенис. Организатор на събитието е Драгомир Александров – основател на първото частно тенис училище в България, а спонсор е Сигма Кепитъл.

Сред участниците в тенис училището са Цвета Димитрова – републикански шампион в категория до 12 г, Александра Караманолева – финалист в републиканското първенство до 12г, Драгомир Александров – участник в Европейски състезания по тенис, вицешампион на България по тенис в категория до 16г за 2002 година и многократен финалист в състезания по двойки до 2005 година, както и възрастни любители на спорта.

Несебър Бийч Ризорт предлага идеални условия за провеждането на тренировки – комплексът е оборудван с три тенис корта – грийн сет, разполага с фитнес зали и други спортни съоръжения, а домакините от хотелите ще направят всичко възможно престоят на тенисистите да бъде приятен и ползотворен. Сигма Кепитъл изразява надежда да превърне тенис училището в традиция и оттук нататък лагерите да се провеждат два пъти годишно.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |