В новините
 
07.09.2007 22:22   Новината е видяна 5865 пъти
„Атака“ щяла да издига Касабов за кмет

Така смята Стойновски, за когото се чу, че бил пред подписване на споразумение с националистите да го подкрепят в предстоящия вот

      Кандидат-кметът Ваклин Стойновски опроверга вчера вървящия из града слух и появилите се на негова база в медийното пространство информации, че се готвело споразумение между партията му „Бургас“ и „Атака“. Този слух дори беше конкретизирал и дата за подписване на споразумението между двете политически сили – 20 септември. Тогава трябвало Волен Сидеров и общинското ръководство на „Атака” да обявят подкрепата си за кандидатурата на Стойновски като претендент за кмет в този вот.

       ”Представих на бургазлии открит и честен проект, който в дългосрочен план изисква много енергия и желание за работа. Всеки, който пожелае и припознае в мен своя кандидат за кмет, може да ме подкрепи. „Атака” има силно присъствие в Бургас и е с реални гласоподаватели, с реални възможности да направи много за града ни. Затова подкрепата от една такава партия би била чест за мен и би увеличила шансовете ми изключително много. Но това, което до момента зная от „Атака” е, че те ще издигнат за кмет един от уважаваните журналисти в Бургас - Валентин Касабов“, заяви Стойновски, цитиран от агенция „Фокус“.

      „От интернет пространството разбирах, че името ми се спряга като кандидат за кмет, но не мога да се концентрирам около тази новина, защото денят ми е изключително напрегнат – подготвям първото предаване след отпуската си за утре /сряда/, свързано със скандални разкрития за агенти на Държавна сигурност, гост ще е проф. Станилов“, каза авторът на „Паралакс“ като добави, че няма информация как се движи подготовката за вота. Той не пропусна да благодари за високата оценка в качеството му на журналист, приемал я като обществено признание за усилията да разследва корумпираните и самозабравили се властници.

       Според Стойновски като цяло журналистите приемали сложните и завоалирани отговори на важни въпроси, отправени към старите играчи на политическата сцена, а от хората, които досега са се доказвали със своя професионален опит, очаквали да дават винаги ясни и точни отговори.

      „Политиката е ново поприще за мен и аз играя по правилата, които са установени на политическия пазар. Не ме карайте да отговоря ясно в потвърждение на един слух. Така, че по-добре да видим какво ще направи партия „Атака” - тя е на ход“, заключи Стойновски.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |