В новините
 
04.09.2007 11:23   Новината е видяна 3213 пъти
Нов офис пренася Европа в Бургас
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на партията Цветан Цветанов пристигат в Бургас  за откриването на информационния офис на бургаския депутат от Европейския парламент и водач на групата Румяна Желева. Лентата ще бъде прерязана от Борисов и Желева днес,  7 септември /петък/ от 18.00 ч. на ул. “Съединение” 5, на 2 ет. в сградата на “Елена-център” . И още от следващата седмица хората ще могат да задават всякакви въпроси и поставят казуси пред екипа на информационния център.
Част от  събитието ще бъдат  много колеги на бургаския евродепутат, общественици, предприемачи, представители на неправителствени организации и евроексперти. Европейският информационен център ще бъде осветен от Отец Борис Събев. Разходите по него са поети изцяло от ЕС. Още от следващата седмица бургазлии ще могат да задават всякакви въпроси  пред екипа на информационния център. Част от него ще бъдат и специалисти от Европейския парламент, сред които консултантът по развитие и регионална политика на ЕС Бенямин Оперман. Сътрудниците ще разясняват как граждани, фирми и общини да разработват проекти, финансирани от ЕС. “По този начин ще пренесем Европа в Бургас. Хората от региона ще имат реална полза от информационния център. Откриването му е част от ангажимента, който поех по време на предизборната кампания за евродепутати, че ще помагам и ще се отчитам пред избирателите за дейността си в Европейския парламент”, заяви Желева. Според нея, в информационния център бургазлии ще могат да получат необходимата информация на едно място, без излишни бюрократични спънки.
“Това е част от нашата идея за прозрачна община”, заяви от своя страна областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Бургас Димитър Николов.
След официалното откриване на среща в х-л “България” ще бъдат обсъдени бъдещите стъпки, които трябва да се предприемат, за да се привлекат повече евросубсидии в Бургас, както и перспективите за развитие на младите в Бургас. След посрещането на гостите и речта на Румяна Желева, Бойко Борисов ще представи  кандидат-кметовете на ГЕРБ в Бургаска област.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |