В новините
 
05.09.2007 09:44   Новината е видяна 3888 пъти
Големият руски режисьор Алексей Казанцев се удави на плажа в Бургас
62-годишният Алексей Казанцев се е къпал на неохряемия бургаски плаж към 19 часа днес. Той е бил заедно със съпругата си, известната руска художничка Наталия Сомова. Жената сама е потърсила помощ след като е видяла ,че съпругът и е преустановил плуването и останал дълго време по гръб във водата. Изваден е от морето и веднага на място са пристигнали пристигнали медицински екип и полиция.

Алексей имаше сърдечни проблеми, каза за Дарик директорът на на ДТ Адриана Будевска Борислав Чакринов. Той допълни, че вероятно е получил инфаркт докато е плувал.

Официалното съобщение от полицията се очаква утре.

Алексей Казанцев   е известен  руски драматург и режисьор , директор е  на Московски център за театър носещ неговото име. Той е бил в България за участие в “Аполония “и Бургаския театрален фестивал “На брега”.
На 8 септември предстоеше неговата трупа да изиграе на бургаска сцена спектакъла ”Смъртта на Тарелкин”.
“Все още не знам какво ще решат руските актьори , вероятно представлението ще се играе в негова памет, но това ще стане ясно по-късно- каза още Борислав Чакринов.
Бургаският северен плаж е неохраняем от 2 септември. На ивицата има само доброволни спасителни екипи, които работят до 17 часа, казаха от ръководството на фирмата концесионер.

http://www.dariknews.bg




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |