В новините
 
07.09.2007 16:31   Новината е видяна 5894 пъти
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН на ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА - БУРГАС
І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 06.09.т.г. в 19.00 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение от 32 годишна бургазлийка, за това че в купето на паркирания й на ул. «Г.С.Раковски» в Бургас личен автомобил «Фиат уно», с бургаска регистрация, е прониквано от неустановени лица. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители са установили в близост до автомобила двама мъже – М.К., 30 годишен и П.П., 32 годишен, и двамата от Бургас. Работата по констатиране съпричастността им към проникването в купето на «Фиата» продължава от служители на Първо РПУ Бургас.
ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 07.09.т.г. през незаключената входна врата е проникнато в частна квартира в с. Ахелой, обитаваната от 48 годишен мъж от с. Мокреш, обл. Монтана, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 850 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Поморие.
На 06.09.т.г., чрез взломяване на ключалката на предната дясна врата е пронкинта в купето на т.а. «Ивеко», със софийска регистрация, паркиран на бургаската улица «Климент Охридски», откъдето е извършена кражба на сумата от 6 260 лв. / служебни пари/. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.
ІІІ. ПТП :
На 06.09.т.г. около 10.35 ч. на кръстовището на бургаските улици «Демокрация» и «Сан Стефано», при завой на ляво л.а. «Мицубиши шогун», с бургаска регистрация, управляван от 60 год. английски гражданин Д.Б., живущ в местността «Ченгене скеле» отнема предимството на насрещно движещия се л.а. «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. Н.С. от Бургас. От инцидента са настъпили само материални щети.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |